Intro

μέθοδοι κατάθεσης 22bet

22bet_deposit

Οι περισσότεροι παίκτες στοιχημάτων και online καζίνο εκτιμούν τον μεγάλο αριθμό μεθόδων κατάθεσης και ανάληψης που έχουν στη διάθεσή τους. Στην πραγματικότητα, ορισμένοι καταναλωτές εμπιστεύονται τόσο πολύ ορισμένες μεθόδους κατάθεσης που χρησιμοποιούν μόνο ιστότοπους που συνεργάζονται με τις αγαπημένες τους εταιρείες. Για το λόγο αυτό, ο φορέας εκμετάλλευσης του bet22 πρέπει να επαινεθεί. Επειδή ο ιδιοκτήτης του ιστότοπου έχει διασφαλίσει ότι οι παίκτες έχουν πρόσβαση στις πιο δημοφιλείς μεθόδους πληρωμής. Επιπλέον, θα βρείτε ακόμη και ορισμένες από τις εξειδικευμένες επιλογές κατάθεσης, όπως κρυπτονομίσματα. Οι μέθοδοι πληρωμής που επιλέγονται από την 22bet είναι αξιόπιστες και γρήγορες. Θα βρείτε τις πιο αξιόπιστες και περισσότερο χρησιμοποιούμενες μορφές συναλλαγών στον κόσμο. Οι μέθοδοι κατάθεσης που χρησιμοποιούνται συνήθως από τους χρήστες της 22bet είναι η Visa και η Mastercard. Χαρακτηρίζονται από απλότητα και γρήγορες μεταφορές. Οι καταθέσεις που πραγματοποιούνται μέσω αυτών των φορέων είναι σχεδόν στιγμιαίες. Οι περισσότερες καταθέσεις στην 22bet δεν απαιτούν πρόσθετα τέλη συναλλαγής. Εάν το κάνουν, μειώνονται σε πολύ μικρές ποσότητες.

Ένα άλλο πλεονέκτημα που σχετίζεται με τις μεθόδους πληρωμής στην 22bet είναι οι επιλογές και τα όρια κατάθεσης στην ιστοσελίδα. Οι επιλογές κατάθεσης στην 22bet περιλαμβάνουν τόσο τις παραδοσιακές τράπεζες όσο και μη τραπεζικά ηλεκτρονικά πορτοφόλια όπως PayPal, Skrill, Neteller, Paysafecard. Οι παραπάνω μέθοδοι χρηματοδοτούν το λογαριασμό σας σχεδόν αμέσως όταν ζητάτε μια μεταφορά. Ο χρόνος αναμονής μερικές φορές διαρκεί κυριολεκτικά λιγότερο από 15 δευτερόλεπτα. Παρόλο που ο χειριστής της 22bet δεν χρεώνει για τις παραπάνω μεθόδους πληρωμής, να έχετε υπόψη σας ότι ορισμένοι τραπεζικοί χειριστές χρεώνουν πρόσθετα τέλη συναλλαγής για διεθνείς μεταφορές. Ως εκ τούτου, η πληρωμή της μεταφοράς μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τόπο στον οποίο βρίσκεστε. Κατά την πληρωμή μέσω Skrill, ο χειριστής της 22bet θα δέχεται μόνο καταθέσεις που γίνονται μέσω του email που χρησιμοποιήσαμε κατά την εγγραφή μας για λογαριασμό σε αυτόν. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την ίδια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε καταχωρήσει στην 22bet όταν χρησιμοποιείτε το Skrill.

Ωστόσο, το πιο σημαντικό βήμα είναι να βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός σας έχει ενεργοποιηθεί. Διαφορετικά, δεν θα είναι δυνατή η κατάθεση. Θυμηθείτε να δώσετε αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με τον τόπο διαμονής σας και τα προσωπικά σας στοιχεία και στη συνέχεια να τα επιβεβαιώσετε με έγγραφα. Το μέγιστο όριο κατάθεσης στην 22bet εξαρτάται κυρίως από τις ρυθμίσεις της τράπεζας ή του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος από το οποίο καταθέτετε χρήματα. Το ελάχιστο ποσό κατάθεσης, από την άλλη πλευρά, κυμαίνεται από ένα έως 10 ευρώ ανάλογα με τη μέθοδο πληρωμής που επιλέγετε. Τα καλά νέα για όσους εκτιμούν τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια είναι ότι η 22bet δέχεται καταθέσεις μέσω Neteller. Έχετε επίσης κατά νου ότι είστε υποχρεωμένοι να κάνετε ανάληψη των χρημάτων σας με τον ίδιο τρόπο που τα καταθέσατε. Αυτό σημαίνει ότι αν κάνετε μια κατάθεση με τη Visa σας και θέλετε να κάνετε ανάληψη χρημάτων, η 22bet θα μεταφέρει τα χρήματα στη Visa σας. Για παράδειγμα, δεν μπορούμε να πληρώσουμε με Visa και στη συνέχεια να κάνουμε ανάληψη σε Neteller ή Skrill.


Σχετικές ειδήσεις